Met plezier aan Kangoeroe deelnemen is belangrijker dan winnen. Dat beseffen ook heel wat scholen door jaar na jaar met hun leerlingen de Kangoeroesprong te wagen. Op die scholen kan je rekenen!

Drie op een rij

Vanaf het schooljaar 2018-2019 vinden alle scholen die de voorbije drie jaar aan Kangoeroe hebben deelgenomen een leuk extraatje in hun prijzenpakket. Al deze scholen krijgen eenmalig het plakkaat “Op deze school kan je rekenen” met vier bijpassende afstandhouders. In 2019 zijn er maar liefst 862 scholen waarop je kan rekenen!

Maak je school wereldberoemd in Vlaanderen en ga met je collega’s naar de film

De organisatie van Kangoeroe op school is vaak het werk van vele handen: schoolverantwoordelijken, directie, leerkrachten … En dat mag al eens beloond en getoond worden! Elke school die in het verleden een plakkaat ontvangen heeft, kan er jaarlijks een leuke foto van maken en aan ons via een webformulier bezorgen. De meest creatieve foto’s krijgen een plaatsje op onze facebookpagina. De schoolverantwoordelijken van de foto’s met de meeste likes winnen 10 cinematickets. In het schooljaar 2018-2019 waren dit de vier winnende foto’s. Proficiat!

Heel wat leuke inzendingen

Naast de vier winnende foto’s slaagden heel wat schoolverantwoordelijken erin om creatief met het plakkaat aan de slag te gaan. Ook zij verdienen een plaatsje op deze pagina.