Online oefenen met alle Kangoeroevragen is nog nooit zo eenvoudig geweest. In het platform usolv-it zijn alle Kangoeroevragen opgenomen. Bovendien is er bij elke vraag een uitgeschreven oplossing voorzien zodat je meteen ook het juiste antwoord begrijpt.

Usolv-it voor leerlingen

Met usolv-it Leerling kan je voor jezelf een oefenreeks opstellen. Je selecteert eerst voor welke editie je wil oefenen en daarna geeft usolv-it je willekeurig vragen van deze editie. Nadat je deze oefeningen hebt opgelost krijg je meteen een overzicht met je correcte en foute antwoorden. Je kan dan bij elke vraag een uitgeschreven oplossing bekijken.

Start meteen met oefenen voor Kangoeroe!

Usolvit voor leerkrachten

Usolv-it Leerkracht is al lang geen onbekende meer in het Vlaamse onderwijs. Met usolv-it Leerkracht selecteer je zelf oefeningen om ze in een oefenreeks samen te voegen. Je beschikt dan over een pdf die je klassikaal kan inzetten en zelf kan aanbrengen in de elektronische leeromgeving van je school. Werk je met Smartschool, dan heb je extra voordelen door de technische koppeling tussen usolv-it en dat platform. Speciaal voor leerlingen uit de eerste graad zijn er de zogenaamde niveautoetsen die toelaten dat leerlingen evolueren op hun eigen tempo. Op die manier worden de leerlingen enkel vragen voorgeschoteld uit het niveau waarop ze op dat moment aan het werken zijn.

Maak kennis met usolv-it Leerkracht