Wil je, net als meer dan 95 000 andere Vlaamse leerlingen, ook met jouw school deelnemen aan Kangoeroe? Zoek een leerkracht in jouw school die als schoolverantwoordelijke wil optreden!

Om deel te nemen aan Kangoeroe heeft je school een schoolverantwoordelijke nodig. Dit kan bv. een leerkracht, zorgcoördinator, directielid … zijn. Hij of zij staat in voor de praktische organisatie van de wedstrijd in zijn/haar school.

Via het registratieformulier kan deze persoon zich registreren als schoolverantwoordelijke. Dit dient slechts 1 maal te gebeuren. Scholen die reeds in het verleden een schoolverantwoordelijke hadden, dienen zich niet opnieuw te registreren. Kort hierna ontvangt de schoolverantwoordelijke persoonlijke logingegevens waarmee hij/zij toegang krijgt tot de rubriek schoolverantwoordelijke. Via die weg kunnen er leerlingen ingeschreven worden, zullen de resultaten van de leerlingen worden meegedeeld … De belangrijkste instructies voor de schoolverantwoordelijke vind je alvast op deze pagina.

Om alle organisatorische kosten te dekken en een aantrekkelijke prijzenpot samen te kunnen stellen, kost deelnemen aan Kangoeroe € 2,50 per leerling.