Resultaten Kangoeroe 2017

Resultaten officiële wedstrijddatum

Het is zover! Heb je met je school deelgenomen aan Springmuis, Koala, Wallaroe of Wallabie? Dan kan je schoolverantwoordelijke je resultaten raadplegen.

Mijn score

Heb je meegedaan aan de Kangoeroewedstrijd en wens je te weten hoe goed jouw score is? Klik op je editie hieronder en bekijk meer informatie zoals de gemiddelde score van alle deelnemers.

Wombat   Springmuis   Koala   Wallaroe   Wallabie

Prijzenkast 2017

Prijzenkast 2017

De prijzenkast van Kangoeroe 2017 is bijzonder indrukwekkend. Heb je deelgenomen aan Kangoeroe 2017? Dan heb je misschien een tablet, een drone, een hoverboard, een pretparkabonnement of een van de 20509 andere prijzen gewonnen. Selecteer hieronder de editie waarvan je de prijzen wenst te bekijken.

Wombat   Springmuis   Koala   Wallaroe   Wallabie

Wedstrijdvragen en oplossingen

Wedstrijdvragen en oplossingen

De wedstrijdvragen van Kangoeroe 2017 vind je op deze pagina terug. Ben je op zoek naar de juiste antwoorden? Deze vind je hier terug.

Lees verder ...

Oefenen

Oefenen

Misschien wil je je voorbereiden op een editie van Kangoeroe of ben je op zoek naar de Kangoeroevragen? We bieden je 2 mogelijkheden:

  • online oefenen met USolv-IT (met oplossing!);
  • Kangoeroevragen per jaar en editie in pdf raadplegen.

Lees verder ...

Aanmelden Kangoeroe 2018

Aanmelden als schoolverantwoordelijke

Helaas ... Het is niet meer mogelijk om je als schoolverantwoordelijke voor Kangoeroe 2017 aan te melden. Wil jouw school in 2018 ook de Kangoeroesprong wagen, maar heb je nog geen schoolverantwoordelijke? Aarzel niet om ons hiervoor te contacteren.

Record aantal inschrijvingen

Record aantal inschrijvingen

De inschrijfpagina's zijn gesloten. Maar liefst 83515 leerlingen uit 1033 scholen rekenen, denken en puzzelen met Kangoeroe vanaf donderdag 16 maart 2017. Dat is een absoluut record. Heel veel plezier met jullie deelname!

Wie is wie

Wie is wie

Een overzicht van de leden en medewerkers van VWO vzw.

Lees verder ...