Kangoeroe 2018

Wedstrijddata

Kangoeroe 2018 komt eraan! Onze tiende jaargang wordt een feesteditie! Dit jaar gaat de wedstrijd door op 15 maart.

Einde inschrijvingen Kangoeroe 2018

Aanmelden als schoolverantwoordelijke

Tot 12 februari 2018 konden schoolverantwoordelijken inschrijven voor de Kangoeroewedstrijd. Contacteer ons via het contactformulier om een schoolverantwoordelijke op te geven, zodat je volgend jaar kan deelnemen.

Record aantal inschrijvingen!

Record aantal inschrijvingen

Maar liefst 89 491 leerlingen uit 1083 scholen zullen rekenen, denken en puzzelen met Kangoeroe 2018, tegenover 83 522 leerlingen vorig jaar. Dat is een absoluut record!

Hoe vul ik mijn antwoordformulier in?

Hoe vul ik mijn antwoordformulier in?

Het invullen van een antwoordformulier is zeer eenvoudig. Toch kan het handig zijn om samen met je leerlingen ons instructiefilmpje reeds voor de wedstrijd te bekijken en dit samen met hen eens kort te bespreken. Meer informatie vind je op deze pagina.

Wedstrijdvragen en oplossingen

Wedstrijdvragen en oplossingen

De wedstrijdvragen van vorige edities van Kangoeroe vind je op deze pagina terug. Ben je op zoek naar de juiste antwoorden? Deze vind je hier terug.

Lees verder ...

Oefenen

Oefenen

Misschien wil je je voorbereiden op een editie van Kangoeroe of ben je op zoek naar de Kangoeroevragen? We bieden je 2 mogelijkheden:

  • online oefenen met USolv-IT (met oplossing!);
  • Kangoeroevragen per jaar en editie in pdf raadplegen.

Lees verder ...

Wie is wie

Wie is wie

Een overzicht van de leden en medewerkers van VWO vzw.

Lees verder ...

Prijzenkast 2017

Prijzenkast 2017

De prijzenkast van Kangoeroe 2017 was bijzonder indrukwekkend. Heb je deelgenomen aan Kangoeroe 2017? Dan heb je misschien een tablet, een drone, een hoverboard, een pretparkabonnement of een van de 20509 andere prijzen gewonnen. Selecteer hieronder de editie waarvan je de prijzen wenst te bekijken.

Wombat   Springmuis   Koala   Wallaroe   Wallabie