Hoe vul ik mijn antwoordformulier in?

Het invullen van een antwoordformulier is zeer eenvoudig. Toch kan het handig zijn om samen met je leerlingen ons instructiefilmpje reeds voor de wedstrijd te bekijken en dit samen met hen eens kort te bespreken.

Lees verder ...

Versturen wedstrijddocumenten

Administratieve kalender

Op woensdag 11 maart versturen we alle wedstrijddocumenten naar de 871 deelnemende scholen. Deze zendingen worden als pakje naar de schoolverantwoordelijken verstuurd. Belangrijke data voor de schoolverantwoordelijken vind je op deze pagina.

Lees verder ...

Oefenen

Oefenen

Misschien wil je je voorbereiden op een editie van Kangoeroe of ben je op zoek naar de Kangoeroevragen? We bieden je 2 mogelijkheden:

  • online oefenen met USolv-IT (met oplossing!);
  • Kangoeroevragen per jaar en editie in pdf raadplegen.

Lees verder ...

Kangoeroefilmpje!

Bekijk het Kangoeroefilmpje en ontdek hoe leerlingen en leerkrachten Kangoeroe ervaren!

Kangoeroeposterfilmpje

Inschrijvingen definitief afgesloten

Leerlingen inschrijven

De inschrijfmodule is definitief afgesloten. Dit schooljaar schreven opnieuw een record aantal leerlingen zich in voor de Kangoeroewedstrijd. Maar liefst 61501 leerlingen uit 871 scholen wagen dit jaar de Kangoeroesprong! We wensen iedereen veel succes, maar vooral veel reken-, denk- en puzzelplezier.

Wanneer vindt Kangoeroe plaats?

Wanneer vindt Kangoeroe plaats?

De officiële wedstrijddatum is dit schooljaar donderdag 19 maart 2015. Valt deze datum voor jouw school ongelegen? Dan kan je deelnemen in de uitwijkperiode. Deze periode loopt vanaf vrijdag 20 maart 2015 tot en met donderdag 23 april 2015.

Lees verder ...

Wie is wie

Wie is wie

Een overzicht van de leden en medewerkers van VWO vzw.

Lees verder ...