Kangoeroe 2018

Wedstrijddata

Kangoeroe 2018 komt eraan! Onze tiende jaargang wordt een feesteditie! Dit jaar gaat de wedstrijd door op 15 maart.

Inschrijvingen Kangoeroe 2018 zijn open!

Sinds 1 december kan je leerlingen inschrijven als schoolverantwoordelijke. Hiervoor klik je op het knopje schoolverantwoordelijke en log je in met je persoonlijke gegevens. Inschrijven kan tot 12 februari 2018.

Aanmelden Kangoeroe 2018

Aanmelden als schoolverantwoordelijke

Om deel te nemen aan de Kangoeroewedstrijd heeft je school een schoolverantwoordelijke nodig. Hij/Zij staat in voor de praktische organisatie van de Kangoeroewedstrijd op school, schrijft leerlingen in ...

Meld je hier aan.

Prijzenkast 2017

Prijzenkast 2017

De prijzenkast van Kangoeroe 2017 is bijzonder indrukwekkend. Heb je deelgenomen aan Kangoeroe 2017? Dan heb je misschien een tablet, een drone, een hoverboard, een pretparkabonnement of een van de 20509 andere prijzen gewonnen. Selecteer hieronder de editie waarvan je de prijzen wenst te bekijken.

Wombat   Springmuis   Koala   Wallaroe   Wallabie

Wedstrijdvragen en oplossingen

Wedstrijdvragen en oplossingen

De wedstrijdvragen van vorige edities van Kangoeroe vind je op deze pagina terug. Ben je op zoek naar de juiste antwoorden? Deze vind je hier terug.

Lees verder ...

Oefenen

Oefenen

Misschien wil je je voorbereiden op een editie van Kangoeroe of ben je op zoek naar de Kangoeroevragen? We bieden je 2 mogelijkheden:

  • online oefenen met USolv-IT (met oplossing!);
  • Kangoeroevragen per jaar en editie in pdf raadplegen.

Lees verder ...

Record aantal inschrijvingen

Record aantal inschrijvingen

Maar liefst 83515 leerlingen uit 1033 scholen rekenden, dachten en puzzelden met Kangoeroe vorig schooljaar. Dat is een absoluut record!

Wie is wie

Wie is wie

Een overzicht van de leden en medewerkers van VWO vzw.

Lees verder ...