Prijzenkast 2016

Prijzenkast 2016

De prijzenkast van Kangoeroe 2016 is opnieuw bijzonder indrukwekkend. Selecteer hieronder de editie waarvan je de prijzen en prijswinnaars wenst te bekijken.

Wombat   Springmuis   Koala   Wallaroe   Wallabie

Mijn score

Mijn score

Heb je meegedaan aan de Kangoeroewedstrijd en wens je te weten hoe goed jouw score is? Klik hieronder op de editie voor meer informatie:

Wombat   Springmuis   Koala   Wallaroe   Wallabie

Oefenen

Oefenen

Misschien wil je je voorbereiden op een editie van Kangoeroe of ben je op zoek naar de Kangoeroevragen? We bieden je 2 mogelijkheden:

  • online oefenen met USolv-IT (met oplossing!);
  • Kangoeroevragen per jaar en editie in pdf raadplegen.

Lees verder ...

Resultaten Kangoeroe gekend

Resultaten

Het is zover! De resultaten van de meer dan 72 000 deelnemers zijn berekend. Hierdoor kan je als schoolverantwoordelijke de resultaten van je leerlingen online raadplegen door verder te klikken naar het knopje schoolverantwoordelijke.

Antwoorden Wombat ingeven

Antwoorden voor Wombat ingeven

De antwoordformulieren voor Wombat stuur je na afloop van de wedstrijd niet naar ons terug. In plaats daarvan geef je de antwoorden van de leerlingen in via onze website. Je start hiervoor op deze pagina.

Lees verder ...

Wanneer vindt Kangoeroe plaats?

Wanneer vindt Kangoeroe plaats?

De officiële wedstrijddatum is dit schooljaar donderdag 17 maart 2016 voor de edities Wombat, Springmuis en Koala en donderdag 14 april voor de edities Wallaroe en Wallabie. Valt deze datum voor jouw school ongelegen? Dan kan je deelnemen in de uitwijkperiode.

Lees verder ...

Kangoeroefilmpje!

Bekijk het Kangoeroefilmpje en ontdek hoe leerlingen en leerkrachten Kangoeroe ervaren!

Kangoeroeposterfilmpje

Wie is wie

Wie is wie

Een overzicht van de leden en medewerkers van VWO vzw.

Lees verder ...