Prijzenkast en prijswinnaars 2014

Prijzenkast

Ieder jaar spenderen we veel aandacht aan het samenstellen van een aantrekkelijke prijzenkast. Een overzicht van alle prijzen en prijswinnaars van 2014 kan je vanaf nu op onze website bekijken. Klik hiervoor op een van de onderstaande edities:

Springmuis   Koala   Wallaroe   Wallabie

Kangoeroevragen 2014 online!

Kangoeroevragen per jaargang en editie

Alle leerlingen ontvingen op de wedstrijddag van ons een mooi wedstrijdboekje met de 24 opgaven. Om iedereen kennis te laten maken met de leuke reken-, denk- en puzzelvragen publiceren we deze boekjes op onze website. De Kangoeroevragen van 2014, maar ook van alle voorbije jaren, kan je terugvinden op deze pagina.

Resultaten gekend!

Het is zover! Alle antwoordformulieren van de meer dan 50 000 leerlingen zijn verwerkt en dat betekent dat je als schoolverantwoordelijke de resultaten van je leerlingen kan raadplegen. We wensen alle deelnemers alvast een dikke proficiat!

Statistieken

Statistieken

Na afloop van iedere jaargang publiceren we heel wat interessante statistieken over de Springmuis-editie: het aantal deelnemers, de gemiddelde score en topscore per leerjaar ... Bekijk nu de statistieken voor

Springmuis   Koala   Wallaroe   Wallabie

Oefenen

Oefenen

Misschien wil je je voorbereiden op een editie van Kangoeroe of ben je op zoek naar de Kangoeroevragen? We bieden je 2 mogelijkheden:

  • online oefenen met USolv-IT (met oplossing!);
  • Kangoeroevragen per jaar en editie in pdf raadplegen.

Lees verder ...

Wie is wie

Wie is wie

Een overzicht van de leden en medewerkers van VWO vzw.

Lees verder ...