Hoe vul ik mijn antwoordformulier in?

Het invullen van een antwoordformulier is zeer eenvoudig. Toch kan het handig zijn om samen met je leerlingen ons instructiefilmpje reeds voor de wedstrijd te bekijken en dit samen met hen eens kort te bespreken.

Lees verder ...

Resultaten Kangoeroewedstrijd

Resultaten Kangoeroewedstrijd

Het is zover! Heeft je school deelgenomen op de officiële wedstrijddatum (donderdag 19 maart) en hebben we de antwoordformulieren tijdig ontvangen, dan kan je als schoolverantwoordelijke de resultaten van je leerlingen raadplegen. Alvast proficiat aan al onze deelnemers!

Mijn score

Mijn score

Heb je deelgenomen aan Kangoeroe en wens je te weten hoe goed jouw score is? Klik dan hieronder op jouw editie. Je krijgt dan veel meer informatie te zien over het aantal deelnemers, de gemiddelde score ...

Springmuis   Koala   Wallaroe   Wallabie

Kangoeroefilmpje!

Bekijk het Kangoeroefilmpje en ontdek hoe leerlingen en leerkrachten Kangoeroe ervaren!

Kangoeroeposterfilmpje

Oefenen

Oefenen

Misschien wil je je voorbereiden op een editie van Kangoeroe of ben je op zoek naar de Kangoeroevragen? We bieden je 2 mogelijkheden:

  • online oefenen met USolv-IT (met oplossing!);
  • Kangoeroevragen per jaar en editie in pdf raadplegen.

Lees verder ...

Wanneer vindt Kangoeroe plaats?

Wanneer vindt Kangoeroe plaats?

De officiële wedstrijddatum is dit schooljaar donderdag 19 maart 2015. Valt deze datum voor jouw school ongelegen? Dan kan je deelnemen in de uitwijkperiode. Deze periode loopt vanaf vrijdag 20 maart 2015 tot en met donderdag 23 april 2015.

Lees verder ...

Wie is wie

Wie is wie

Een overzicht van de leden en medewerkers van VWO vzw.

Lees verder ...