Resultaten gekend!

Het is zover! Alle antwoordformulieren van de meer dan 50 000 leerlingen zijn verwerkt en dat betekent dat je als schoolverantwoordelijke de resultaten van je leerlingen kan raadplegen. We wensen alle deelnemers alvast een dikke proficiat!

Statistieken

Statistieken

Na afloop van iedere jaargang publiceren we heel wat interessante statistieken over de Springmuis-editie: het aantal deelnemers, de gemiddelde score en topscore per leerjaar ... Bekijk nu de statistieken voor

Springmuis   Koala   Wallaroe   Wallabie

Kangoeroe 2014

De kangoeroeposter 2013-2014

De Kangoeroewedstrijd gaat dit jaar voor alle edities (Springmuis, Koala, Wallaroe en Wallabie) door op donderdag 20 maart 2014. Alle schoolverantwoordelijken ontvangen in de week van 10 maart een e-mail met alle belangrijke wedstrijdinformatie.

Oefenen

Oefenen

Misschien wil je je voorbereiden op een editie van Kangoeroe of ben je op zoek naar de Kangoeroevragen? We bieden je 2 mogelijkheden:

  • online oefenen met USolv-IT (met oplossing!);
  • Kangoeroevragen per jaar en editie in pdf raadplegen.

Lees verder ...

Prijzenkast

Prijzenkast

Ieder jaar spenderen we veel aandacht aan het samenstellen van een aantrekkelijke prijzenkast. Een overzicht van alle prijzen (en prijswinnaars) van de voorbije jaren kun je steeds op onze website bekijken. Klik hiervoor op een van de onderstaande edities:

Springmuis   Koala   Wallaroe   Wallabie

Wie is wie

Wie is wie

Een overzicht van de leden en medewerkers van VWO vzw.

Lees verder ...